KELEBEK ve LUSH İŞBİRLİĞİYLE

5 Ağustos 2010 Perşembe

EVET ARKADAŞLAR YENİ BİR KAMPANYA
BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER
SİZLER İÇİN LUSH,TAN
ÖNCELİKLE LUSH,A VE DESTEĞİ İÇİN FUNDA YALIM,A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ...
3HEDİYEMİZ VAR
BU 3ÜRÜN SADECE 1KİŞİYE GİDİCEK ...
HEDİYELERİMİZ ŞÖYLE;

1.250 gr duş jeli
2.
100 gr Sabun
3.yüz için derin temizleyici

(Derin Temizleyici olarak cilt yapısına göre 4 farklı alternatifi ve bu
4 üründen birini seçebilme fırsatınıda sunuyorlar)

BİZE BU GÜZEL HEDİYELERİ SUNAN LUSH,
KAZANMA FIRSATINI YAKALAMANIZ İÇİN SADECE ve SADECE 1 HAFTADA SÜRE TANIYOR.
YAPMANIZ GEREKEN SADECE

LUSH TÜRKİYE FACEBOOK SAYFASINA KATILMANIZ
ve FACEBOOK SAYFALARINIZDA BU YARIŞMAYI DUYURMANIZ BU KADAR .


http://www.facebook.com/?tid=1455454919975&sk=messages#!/Lushturkiye?ref=ts



hediye1.
Sabun olarak; Honey I Washed The Kids:
Bal ve karamelin eşsiz tadını cildinizde yaşatın! En çok satan ballı sabunumuz! Bal ve karamel kokusu ile sizi saracak, cildinizi içindeki zengin aloe vera ile yumuşatıp,canlandırırken,bergamut ve portakal yağları hem cildinizi hem de ruhunuzu arındıracak.hediye2.
Flying Fox:
Neye sinirlendiğinizi hatırlamayacaksınız bile!!!! Çok yorucu bir günden sonra size neyin iyi gelebileceğini düşünüyorsunuz? Flying fox'u ister vücudunuza ister lifinize sürün ve köpürtün. Daha iyisi olamaz emin olun! İçeriğindeki yasemin,ylang ylang,palmorasa yağı ve bolca bal ile pembe bulutların üzerinde huzurla uyumaya hazır olun.

hediye3 ve cildinize uygun seçebileceğiniz alternatifler

Aqua Marina: Denizlerin ferahlığını ve sakinliğini cildinize taşıyın. Nazik,sakinleştirici ama çok etkili olan bir yüz temizleyicisidir.İçindeki deniz yosunu cildinize mineral desteği sağlarken aloe vera yağı da cildinizi sakinleştirir.Karışımındaki mucizelerle pırıl pırıl bir cilt artık rüya değil.

Dark Angels: Siyah siyah olalı hiç bu kadar sevilmemişti.Rhassoul Çamuru,Kil ve avakadolu etkili temizleyici. Yağlı ciltler için ürettiğimiz derin temizleyicimiz içindeki taze avakado yağı ve sandal ağacı yağı ile cildinizi beslerken,Kil ve Rhassoul Çamuru gözenek ve siyah noktalarınızı derinlemesine temizler.Peeling etkili bu temizleyici ile artık aynalarla barışmaya hazırlanın.

Herbalism: Tüm cildinizi günahlardan arındıracak taze ısırgan otu, biberiye içeren peeling etkili derin temizleyici. Derin temizleyici Çin çamuru ve peeling etkili badem kabuğu rendesi,renk dengeleyici pirinç cildinizi derinlemesine temizlerken taze ısırgan otu ve biberiye ile de cildiniz yenilensin.

Angels On Bare Skin: Gül ve lavanta karışımı ile oluşturduğumuz güzellik iksiriniz. Eski çağlardan beri kadınların güzellikleri için kullandığı bir yöntem ile oluşturuldu.İçerisindeki gül ve lavanta yağı cildinizin rahatlamasına ve pürüzsüz gözükmesine yardımcı olur,hassas cildinizi yormadan tüm gözeneklerinizi derinlemesine temizler ve peeling etkilidir.

 

2009 ·'KELEBEK' by TNB